Kocka leda

Koliko je potrebno kocki od leda stranice 1,5 m da se otopi? Ako imate ideju, pridružite se nagradnoj igri.

Danas u podne, na promenadi u naselju Belville na Novom Beogradu je postavljena velika kocka od leda. Ona će biti ostavljena da se otopi: to je simbolični performans koji skreće pažnju na globalno zagrevanje. Naselje Belville i časopis National Geographic Srbija vas pozivaju da uzmete učešće i pokažete da brinete o planeti.

Koliko joj treba da se otopi?

Biće tamo organizovane i razne radionice i hepeninzi, pa preti realan rizik da naučite nešto budete li se obreli tamo.

A pride je organizovana i nagradna igra u kojoj treba da pošaljete jedan ili više SMS-ova koji se neće tarifirati preko uobičajene cene; zgodno za nas kojima pretekne 500-600 SMS-ova u kvoti. Smile Kako da učestvujete u toj nagradnoj igri i na koji broj da pošaljete poruku, pročitaćete detaljnije na stranici posvećenoj tom događaju.

I požurite ako vam je stalo do toga, jer se SMS može poslati sam odo 14. oktobra u pet sati popodne.

3 komentara na temu “Kocka leda”

  1. da, razumem sve. ovo je nagradna igra, ovo je promocija belvila & pireus banke (ne, neću ti dirati u n.g., ne ovog meseca!), ovo je sistematska borba za svaki miligram tržišta… i opet, nisam srećan. “za koliko će se otopiti 3 kubika leda?” to mu dođe kao “koliko može putnik ako ide peške?”

    1. Onoga momenta kada u ovoj državi onoliko ljudi bude čitalo NG koliko ih čita “Svet” i “Skandal”, tada će ti NG pokloniti karticu bez pomoći ovakvih institucija. Mada, kada malo bolje razmislim, u takvoj državi ne bi nešto ni imao potrebe da juriš kartice s tolikim iznosima…

    2. Miloše,
      “diraj” u NG slobodno, ali najbolje je da to uradiš preko adrese: ngmsrbija@adriamedia.rs
      Akcije jeste i promocija NG i misije koju sprovodi, a tu ne vidim ništa loše.

Komentari su onemogućeni.