Odnegovao gospodin John Daniel

Veća fotografija je ovde. Na fotku sam natrčao na flickru, tražeći… Ne sećam se šta sam tražio, ali ova butelja bi baš dobro došla sinoć na mom stolu. Autor fotografije je eklektični fotograf koji se potpisuje samo kao Jur 1989, verovatno misleći kako je beskrajno zabavno nazivati se samo pseudonimom. Njegov pristup fotografiji je šarolik, čak eklektičan; uspešan je u sprovođenju svoje ideje, što ga za mnoge druge fotografe čini inspiracijom za njihov rad.

I da se razumemo: nisam ja ljubitelj ove vrste pića. A čak i kad bih se mašio burbona, to bi bio Four Roses, a ne Jack Daniel’s.

4 komentara na temu “Odnegovao gospodin John Daniel”

    1. Можда нека европска варијанта. Оно што они тамо пију мени делује много кисело. Чак и Балантајн је тамо киселији него овде. Ваљда мисле да им тако треба, много су јужно па за освежење. Шгјз, мени није баш легло.

  1. Него, одлучи се: Јован Данило или Јаков Данило?

    1. Zapravo, nijedno… 😛

      Sva je istina da sam pogrešio sa John – iako sam mogao da se opkladim da se zbilja tako zvao. One dve reference koje pamtim iz nekih filmova (jednom Clint Eastwood, jednom Al Pacino) samo su pogoršale moj stav. Tri sekunde surfa su učinile da saznamo da se čovek zvao Jasper Newton Daniel.

Komentari su onemogućeni.