Završi misao i pali! (2)

Ipak se zakuvalo. Lete izjave na sve strane. Međutim, čovek ne mora da bude bogzna koliki skeptik, pa da ostane hladan na sve izjave.

Mentalna higijena, pre svega: NAŠE misli su ispale prljaveUglavnom, posle gužve nastale zbog spornog plakata sa tekstom “Šta ćeš ovde? Završi Megatrend i pali!“, tržišna inspekcija je zapretila krivičnom prijavom, objavljen je novi plakat sa tekstom “Završi Megatrend i vrati se u Srbiju“, a rektor/vlasnik tog univerziteta kaže kako je kampanja ispunila svoj cilj. Štaviše, nije propustio da nas usput obavesti kako je onu fotografiju Londona lično uslikao. Baš lepo, baš fino…

Taj cilj je, eto, bio oličen u estradnoj provokaciji na koju smo naseli, ispada tako. Mentalna higijena, pre svega! Naše misli su bile prljave, to je  rešenje koje nam gospodin Jovanović plasira kao jedino ispravno.

Što se mene tiče, cilj je zaista postignut: u slučaju da moje dete poželi da studira na privatnom fakultetu, to neće biti Megatrend.

Ali, to je samo moje mišljenje, zasnovano na tvrdnji na kojoj ostajem: beše reč o naknadnoj pameti. Dozvoliću da mislite drugačije. Štaviše, dozvoliću vam da pokušate da me uverite da grešim. Preduslov je da znate koliko je 49+19. Šumenko to ne zna, mogao bih da se opkladim.

(Via)

Komentari su onemogućeni.