Vanredni proglas CK SP

Sledi vanredni proglas Centralnog komiteta Suštine pasijansa. I to na sveopštu radost onih koji misle da se suština pasijansa lako nalazi, a da ovaj blog nije ni trebalo da postoji.

Call Luca Brazzi for me...Koncept oćusvojdeonećetedameprevarite ima svoje verne sledbenike. No, obojica će razumeti ono što sledi.

Elem, moraću malo da spustim loptu.

Tokom sledećih nekoliko nedelja, ritam objavljivanja na Suštini pasijansa će popustiti. Čeka me nešto malo više posla nego inače, od one vrste za koju se ne isplati reći “ne”. They made me an offer I couldn’t refuse. Pa sad moram tamo da se bavim malo intenzivnije. Baviću se ja i ovde, nema problema, ali malo sporije.

Luca Brazzi sleeps with the fishes...U međuvremenu, poslužiću se metodom koju koristi i RTS. Ali, ja vas neću zajebavati emitovanjem jednom snimljenih, a sto puta (vašim i mojim novcem) plaćenih serija za koje je scenario pisao onaj što su ga ispustili iz naručja kad je bio beba. Prelistajte sami ranije komentare, ako vam je drago da to učinite. Ili nemojte, ako vam je tako još draže.

Ko ostane budan, imaće šta da primeti. Dok se ne vratim, sledi EPP.

Stpljen, spasen.

3 komentara na temu “Vanredni proglas CK SP”

  1. Tokom sledećih nekoliko nedelja, ritam objavljivanja na Suštini pasijansa će popustiti.

    Dobro je. Da je ovako nastavilo, pomislio biK da samo jedan od nas dvojce nije normalan. 😉

    P.S.
    Ne znam kako drugi, al’ ja sam definitivno atrofirao – meni je i za broj svećica potreban cinculator… 🙁

Komentari su onemogućeni.