Glugen epopeja 10: Ko je dobio Nobelovu nagradu?

[Napomena: Raspolažem novim generatorom gluposti koji radi sa frazama, a ne samo sa rečima, i to iz bilo kog podmetnutog teksta; to će tekstove učiniti kvazikoherentnijim, a zapravo će dati malo više lufta između redova, ako ko ume da čita i tamo… Tnx Miloše!]

Za sajt koji je, i vaše knjige podvučene je prostrujala internetom – i? O tome da je postavili vest da je tako da kad? Dobitnik Nobelove nagrade za za književnost vest o i pisca Dobrice Ćosića.

Vlada uverenje da je Dobrica Ćosić dostojanstveno podneo ovu zajebanciju.Kao simbolično podsećanje na sat i po pre malo lakše odlomak iz. Registrovali smo oktobra saopštenje kako su naveli. I javnog delovanja Dobrice juče baš na oktobar posledice višedecenijskog političkog literarnog.

Jugoslavije do današnje bliskosti u to verovali punih dobitnik Nobela za književnost! Vikipedija sajt RTS – dobitnik ovogodišnje Nobelove nagrade kriminal ko je objavio. Zemlja i čitav region delovanje Dobrice Ćosića duboko krugovima moći od komunističke. Vaše knjige nisu zadavale o tome da je odveć velike brige. Primite veka oni navode i Dobrice Ćosića koji je.

Saopštenje u kome je, srpske javnosti na opasan; decenijama uvek pri samom. Koja je posle par, drugačiji i bolji svet. Vaše knjige nisu zadavale je objavljena lažna vest. O Dobrici Ćosiću kao konzervativizmu i neiskrenom pravoslavlju. Kao i da će Dobrica Ćosić dobitnik nagrade čitav region osećaju snažno? Hteli su da kako i vaše knjige podvučene raznim bojama crvenom plavom. Kiču devedesetih nasilju prema koji ne prestaje da vaše knjige nisu zadavale? Dana održana konferencija za do današnje bliskosti namračnijim nagradu za književnost pojavilo… Srbija se danas ponovo i javnom tužilaštvu specijalnom Ćosiću kao dobitniku nagrade. Koji je u svom koji je i ove?

Akademik javnog delovanja Dobrice Ćosića u zvaničnom saopštenju navodi: medijima saopštenje u kome vrteo na televiziji obaveštenje?

Misli i političko delovanje tehnološki kriminal ko je se i lažno saopštenje. Ćosić dobitnik Nobelove nagrade komunističke partije bivše SFRJ? Akademik javnog delovanja Dobrice Ćosića u zvaničnom saopštenju navodi: medijima saopštenje u kome vrteo na televiziji obaveštenje? Pesnik Tomas Transtromer u pseudodemokratskim krugovima u Srbiji se danas ponovo okreće.

I danas Dobrica Ćosić; može steći o njima i vaše knjige podvučene! Može steći o njima unela pravu pometnju u. Književnost kako je zvanično naveli da je cilj srpskim medijima mi smo.

1 komentar na temu “Glugen epopeja 10: Ko je dobio Nobelovu nagradu?”

  1. Vlada uverenje da je Dobrica Ćosić dostojanstveno podneo ovu zajebanciju.

    Odlična slika! Kao i većina ostalih, uostalom.
    Ne znam gde ih samo nalaziš… 😉

Komentari su onemogućeni.