Fotografija dana, 11. januar 2012

Ponekad se prosto razvije i dalje od onog što si procenio. Samo je pitanje hoćeš li ga uhvatiti ili nećeš. Uglavnom se ne desi. Večeras se desilo.

Dan je bio od onih ludih, kad je stotinu tema napravilo preveliko rasipanje pažnje i koncentracije, pa sam pogubio konce. Tek u kasni večernji sat sam smirio loptu; a tada sam zamislio da napravim jednu scenu po motivima fotke koju sam video na portalu koji pravi pregled najboljih fotki dana na mreži Google+.

Naravno, sesija je otišla u nekom svom smeru, a posebno sam pošašavio tokom obrade, kad sam pokušao da dam notu apstraktnog sceni kojom sam bio zadovoljan… Mnogo pričam, evo fotke, pa vidite sami:

Dozvolite mi zrnce neskromnosti: ovo je nešto od najboljeg što sam ikad slikao. Kako god, rado bih održavao ovakav stil i ova fotka će ostati i kao beleška za nalaženje parametara u budućim sesijama, sa nekim drugim objektima, jer ovo je tehnika kojoj ću se definitivno vratiti.

Mogu da vam ispričam šta sam uradio da bih dobio ovo, ali imam utisak da bih banalizovao stvar. Kako god: mišn akomplišd. Hot smile