Bubuleja

Sećate li se TV serije “Diplomci“? Ili ste mlađi od tog doba? Bio sam klinac, ali dotle negde dopiru i moja sećanja. To beše pre četrdeset i nokat godina, u vreme kad Siniša Pavić još ne beše prolupao (da, moguće je), a televizijska produkcija imala ozbiljan kriterijum za izbor glumaca, pa zato glumac nije mogao da bude baš svako, kao danas. Gomila velemajstora glume! A tek Bubuleja, boktemazo!

Ma, ima jedan u komšiluku, neverovatno me podseća na Bubuleju, pa nisam mogao da odolim. Eye rolling smile I to me je sad navuklo da odgledam celu seriju, što sam odlučio da mi bude glavni posao za ovaj vikend. Samo Bata Stojković bi bio dovoljan kao razlog, a ima jošte – pogledajte podelu uloga ovde.

Ako hoćete da se pridružite gledanju, izvolite: epizoda prva, druga, treća, četvrta, peta, šesta, sedma, osma, deveta, deseta. Boktemazo!

1 komentar na temu “Bubuleja”

  1. E, ta serija je bila prvo što sam potražio na netu za svoju kolekciju. Takav humor danas ne postoji. A, scene sa gazdaricom su vrhunske. Ima jedan gaf koji je izveo Lane Gutović očigledno improvizacija jer je Đuza bio zatečen i nije mogao da iskontroliše smeh kada je u jednom momentu rekao (Lane) kako za u probnom ručku (koji je spremala gazdarica) fale samo pomenute uši od popa. (((((:

Komentari su onemogućeni.