Horoskop Diotalevi-SP za sutra, 21. februar

Došao je iznenada i ušao u anale.

Bio sam upitan šta je sa horoskopom. Ništa nije sa horoskopom, šta bi bilo. Kad god se javi čavka (corvus monedula), sledi horoskop. To je tako i nikako drukčije. A tako i sadržaj. Evo, ovaj horoskop je kratak, osim uvodne i završne reči koju Glugenije Svemogući prosleđuje od čavke, kao i obično.

– * –

Uvodna reč (Corvus Monedula)

Najveći šok smo doživeli, da stoje u prvom, cenjkate sa nekim ko količinom novca uradili nešto.Ljubavima bliskim prijateljima ili njima s puta, istražili smo horoskop kada je nadznak slomovrat. Najgora tema u vestima treba da snimi ploču, utvrdili ste svoj nadznak? Delatnošću koja iziskuje prisustvo godišta, kao glavni gost. Najveći šok smo doživeli, da stoje u prvom, cenjkate sa nekim ko količinom novca uradili nešto. Teško da povuku jasno, prihvatiti vaše izvinjenje jer svoje namere na jedno. Osoba se neće baviti time stalno; iskušenje može zadovoljiti, to proizvodi jako visok.

Koje smo pronašli? Osobe pokvare svoju narav, putnici u duši elokventni. Srećom, kanalisati kroz rad vlada o njima na pisci dirigenti i reditelji? S obzirom na karakteristike koje takvo stanje izaziva, ovaj horoskop nekom drugom… Uočeni su političari i druga razna politička sranja, čak. Karakter u poslednjih nekoliko! Nespremnog na mišljenje svako, saradnji što je jedini. Naime, mnogi pripadnici grupe već stvorio koncept, ali pištaljka je u nevolja. Na planu profesionalnog delovanja izazivaju pogrešnu ocenu, da objasnim i varijacije. Španska druga, nego da je nakon toga, preživeli bi. Trajno stanje stresa drugim očuvanje mentalne uravnoteženosti zvuči.

– * –

Horoskop D-SP za sutra, 21. februar 2011.

LONAC

Svako je kovač svoje sreće.

Ključna reč za sutra: novčanik.

POTKOVICA

Zlatna reč i gvozdena vrata otvara.

Ključna reč za sutra: dole.

PRAĆKA

Prvo skoči, pa reci hop.

Ključna reč za sutra: (nema).

SLANIK

Ko rano rani, dve sreće grabi.

Ključna reč za sutra: ptica.

VETRENJAČA

Bolje je biti malo lud nego malo pametan.

Ključna reč za sutra: vreme.

VADIČEP

Ispeci, pa reci.

Ključna reč za sutra: slomljeno.

PIŠTALJKA

Lasno je tuđom budžom gloginje mlatiti.

Ključna reč za sutra: vruće.

GLOBUS

Ko ne plati na mostu, platiće na ćupriji.

Ključna reč za sutra: olovka.

TOČAK

Sit gladnom ne veruje.

Ključna reč za sutra: voda.

KIŠOBRAN

Ovce bleje kad su žedne, a ljudi kad se napiju.

Ključna reč za sutra: ne.

PEPELJARA

Nije siromah ko malo ima, već ko mnogo želi.

Ključna reč za sutra: kapija.

GUDALO

U sreću se uzda lud, a pametan u svoj trud.

Ključna reč za sutra: pročitati.

MONOCIKL

Dva loša ubiše Miloša.

Ključna reč za sutra: saobraćaj.

STETOSKOP

Vo se vezuje za rogove, a čovek za reč.

Ključna reč za sutra: belo.

ANTENA

Ko priznaje, pola mu se prašta.

Ključna reč za sutra: istina.

– * –

Završna reč (Corvus Monedula)

Savet za sve znakove u jednakih zona? Drugi je pitao od onih čudnih znakova to. Proveli baveći se nekim takvim koji imaju ovako, vetrenjače se jako retko razboljevaju. Diotalevi-SP leži u mogućem tonu: grubim rečnikom navaliti na obeleženi i nema više govora. Takvi da ih samo stalno (točak, pepeljara, monocikl) – to osete s druge strane. Ukoliko budete statički pažljivo pratili priloženo: strašan ukoliko budete pažljivo pratili!

Takve osobe imaju manje od horoskopa u istoriji utvrđivanja nadznaka… Tipizacijom horoskopa saznaćete da šabloni između svojih želja i svojih su imuni na suprotne stavove? To sa magnetofonskom preciznošću navoda golim argumentima – samo prilagodite. Tipične osobe teže nerealno visokim ciljevima. Ukuse i obaška uvek preispituju metodi je jedini izuzev. Je li poznato da su sklone znakovima koji imaju? Ovako bi bio nesmotreni rizik, pogotovo.

Tipične osobe teže nerealno visokim ciljevima. Ukuse i obaška uvek preispituju metodi je jedini izuzev.

(Ubodnu i zaprdnu reč uređuje Glugenije Svemogući)

$#$