Jedna na dan (275): 30. decembar 2012.

Gledam danima i nikad da uslikam.

Izvinjavam se što zloupotrebljavam rubriku, ali opet me uhvatio pudravac potrebe da uslikam nešto što me ne napušta u mislima. Prosto, izašao sam na ulicu, pedeset metara niz put, pa uslikao saobraćajni znak na parkingu do zadnjih vrata bolnice. I usput sam malo ludovao u programu Silver Efex Pro

(pogledaj veću fotografiju)

Ništa specijalno. Samo da prokomentarišem da u mojoj varoši ni saobraćajni znak koji se obraća osobama sa fizičkim hendikepom ne može da prođe neoštećen. Eh…

Presuda: mišn, kao, akomplišd. Camera Thumbs up Mislim, sve je u redu sa fotografijom, nego je red da priznam da nisam imao nikakvu osobitu ideju; a takav prilaz ne zavređuje pozitivnu ocenu. A opet, mogao bih malo da sjašim sa tih obaveza, ipak ulazimo u zonu kad nam zamena kalendara izaziva socijalno indukovanu potrebu za veseljem.

Ama, svejedno. Ovo će biti fotka u seriji koju sam odlučio da pripremim. O kakvoj seriji je reč, ispričaću vam drugom prilikom.

3 komentara na temu “Jedna na dan (275): 30. decembar 2012.”

  1. Ovaj… tebi je jasno da fotografija indukuje ideju da kikinđanski invalidi imaju voziti neobično male automobile… ?

    1. Aij! oops! 😳 Pa to je samo (nedolično uski) navoz za kolica sa parkinga ka trotoaru, ali ajde-de, priznajem 😛

  2. То је недавно патентирано, мада је оригинално колико и “оригинална филмска музика” код Дизнија. Идеја је мазнута од оних кишобран колица за бебе. Не знам како ће се звати кад се буде производило, нешто са зиповањем попреко. Нема пола метра ширине кад се компримује.

Komentari su onemogućeni.