Između postajanja i nestajanja

Između Postajanja i Nestajanja

Ove nedelje svoje radove predstavlja Slađana Danna Saulić.

Za početak Slađa o sebi kaže:

Aktivno uživam u fotografiji i fotografišem od 2010. godine. Konačno, kada se moja unutrašnja potreba da se izrazim srela sa svetom fotografije, prepoznajem i polako otktivam lepotu i mogućnosti medija, što me i dalje, na moju radost, čini otvorenom za nova uzbuđenja.
Slobodno igralište za otkrivanje sveta u sebi i sebe u svetu, prevazilaženje, udubljivanje i otklon, to je ukratko ono što me najviše u svemu privlači.
Ono što u toj igri nastane delim sa iskrenim i istinskim ljubiteljima kreativne fotografije koje okuplja  stranica Fotofiniš i uz pomoć čijih komentara i sugestija pokušam uvek napraviti po neki korak napred.
Svoje fotografije izlagala sam na više grupnih izložbi sa grupom 32 iz Beograda u Beogradu, Novom Sadu i Subotici, grupom Lucido iz Lukavca (BIH) u Tuzli i Lukavcu i klubom Photowalkers iz Subotice.
Podjednako me privlače svi motivi ali ipak je to najčešće čovek, a takođe veoma volim i autoportret.

A evo i njene impresije o fotografiji koja počinje niz:

Započela bih fotografijom koju sam nazvala “Između postajanja i nestajanja”… nastala u jednom trenutku koji bih i najbolje opisala samim nazivom iste… a mnogo je takvih trenutaka… i neka ih je… bez njih verovatno i ne bih imala potrebu stvarati 🙂

Nakon što je objavih na svom FB profilu javlja mi se nekoliko prijatelja. Svaki od njih sa istom  željom… željom da ova fotografija krasi zidove njihovih domova… neverovatno lep osećaj.

Komentari su onemogućeni.