Vrni se i ostani zanavek

Junaku ove pesme Paula Younga nije lako… ukapirao je da je zasrao kod svoje cice kada je otišla i sada joj pevuši da mu se vrne, polivajući se fekalijama za period u kome su bili zajedno i kada nije shvatao šta ima pored sebe.

Mi ljudi smo prokleti, treba da izgubimo nešto kako bismo shvatili šta smo imali. No, ovaj momak možda ima šanse, treba samo da se parkira ispred njene gajbe i kampuje tu dok se ona ne sažali na njega. Žene su takve, pre će izabrati zlo koje znaju nego dobro koje im je neizvesno – sigurica je vazda bila na ceni. Teže je onim mučenicima koji očajnički pokušavaju da navabe natrag svoje drage za čiji odlazak sami nisu krivi…

Sem teksta, ova pesma je višestruko povezana sa tematikom ponovne šanse. Nije imala neku prođu kada ju je 1981. godine prvi put snimio njen autor, Jack Lee, ali je zato u ovoj verziji, dve godine kasnije, dospela na vrh top lista. Zatim, cicu koju je upoznao na snimanju ovog spota Young je priveo i oženio posle par godina, da bi se rastali 2006. godine. No, tri godine kasnije su se pomirili i sada žive “happily ever after”.

Izgleda da druga šansa ipak postoji i van pesama…