Čuvar hale u periodu globalizacije

Veća fotografija je ovde. Da li ovaj pas zaista živi u ovoj ruševini nadomak našeg pansiona u Banji Herkulani ili je zalutao kad i ja, ne bih znao da vam kažem. Prišao sam tom mestu u nameri da napravim seriju fotografija koje prilično ilustrativno govore o vremenu u kom se nalazimo, a ovaj braša je verovatno mislio da imam neki ukusan zalogaj za njega; nažalost, nisam imao ništa da mu dam. A što se tog mesta tiče, spremio sam dvadesetak fotografija, ali one se još uvek kuvaju dok ne odlučim kako ću zaista da ih plasiram. Elem, moguće je i da to izgleda ovako:

ker

(Nema veće fotke za ovu verziju.) Mada mislim da ću se ovog puta odlučiti za dominaciju teksture i senke, a ne plavozelene palete boja koja treba da podseti na trulež.

Imate li vi neku preferencu?

No, jednom sam ovo pitao namernike na fejZbuku: dobio sam sve moguće odgovore osim onih na pitanja koje sam postavio. Ali dobro, takav je fejZbuk: mnoge ljude pretvori u mudrosere dok si rek’o piksla.

1 komentar na temu “Čuvar hale u periodu globalizacije”

  1. Meni je bolja u boji, jeste da cb ima senku i teksturu, ali mi na njoj nekako štrči ona svetla travnata površina (ili je to samo šljunak?) u donjem delu, desno od psa i automobila.

Komentari su onemogućeni.