Pljus! Pljus! I poneki buć!

Pričali smo već o tome: nije dovoljno da budete ludi da bi vas drugi primetili. Ne: potrebno je da se bolje potrudite, da uradite nešto vredno aplauza ili makar psovke. Osim toga, čisto principa radi, treba to i da pljusne ponekad.

Ovako je bolje: samo prikupiš opremu, osušiš je na vetru i posle opet spakuješ. Ne moraš posle da popravljaš ivičnjake i asfalt.

Nije važno da li je ideja originalna. Čak, možda je bolje da ne bude: jer dok vi objasnite propozicije svog performansa, ljudi će se umoriti ili će pokazati da im koncentracija ne dopire toliko daleko (što je isto, ako posmatrate posledice). Zato se pouzdajte u viralne video sadržaje, podelite ih sa svima na fejZbuku, pobrinite se da svi izlajkače primer, a zatim neočekivano pljusnite.

U nedostatku padobrana, možete i da se učlanite u trenutno vladajuću partiju: njihov pljusak će biti najgromoglasniji od svih. Mada, neće oni baš tako skoro da pljusnu; trenutno turiraju avion pre skoka, da svi pogledaju gore, pa će onda da poizbacuju one sitnije, pa će tek onda da poiskaču. Samo je pitanje koliko njih će da pljusne, a koliko da tresne o ledinu.