Slika u slici u slici u…

Veća fotografija je ovde. Ispostavilo se da “Garavi sokak” može da bude zanimljiv samo na radiju (a i to samo ponekad): na sceni imaju rutinski nastup, sa naglaskom na “rutinski”. Tačnije, ošljarili su najgrđe. Ali, dobro: prema svecu i tropar. Zadržao sam se na svirci petnaestak minuta, pa dosta. Nego, tek kod kuće sam ukapirao da sam bio u neposrednoj blizini kamere koja je slala sliku na video-zid, pa je ispalo kao da je ja držim i stvaram efekat slike u slici u slici. Eto: nikad ne znaš koju dimenziju ćeš još da pokupiš na fotki.

Fotkaj kao da te đavoli gone i đavoli će te i stići… Ne, čekaj, nisam hteo to da kažem… A, da: slikaj i ono što ti nije po volji i ne zanovetaj previše; na fotografiji se ne čuje davljenje. Nikad ne znaš zašto bi laserski efekti na nastupu Hal’da M. u subotu ispali na fotki mnogo zanimljivije od nastupa ovih novosadskih dripaca u petak. A to što nisam u nedelju otišao na nastup “Hladnog piva”, predstavlja predmet mogućeg disciplinskog raporta muzičkom uredniku. Eh…

3 komentara na temu “Slika u slici u slici u…”

    1. Нема га на слици, дакле није се (за)десио.

      1. Kako ne vidite trombonistu? Ah, pa da: niste bili tamo, pa se oslanjate na dostupne informacije i stoga očekujete da vidite i trombon. E, pa trombona nije bilo, a trombonista nosi šešir, zove se Bane Krstić i tokom nastupa se drži za komad akustične gitare.

        Biti trombonist nije zanimanje, već dijagnoza, dragi moji drugari.

Komentari su onemogućeni.