Čovek koji je bio Spok

Kada sam odlučio da budem glumac, nije to bilo zato što sam hteo da budem slavan, već zato što sam hteo da dam svoj doprinos.

Nedelja prepodne je dobro vreme da se opustite, možda uz neki ugodan i inspirativan razgovor. Ako niste pronašli pametnog sagovornika, predložićemo vam da barem kao slušalac učestvujete u razgovoru dvojice pametnih i zanimljivih ljudi.

Artst Tlk je polučasovni TV/video predložak u kojem Pharrell Williams, dečko koga verovatno znate samo po pevanju zaraznog letnjeg pesmičuljka, pokazuje da njegova glava nije prazna tikva, već mašinica za postavljanje pametnih pitanja zanimljivim ljudima.

Stvari o kojima Leonard Nimoy priča u ovom razgovoru izazivaju žmarce. Upozoreni ste.

Bilo bi izlišno raspravljati o tim temama, jer ovde je sve tako lepo zaokruženo da nema šta da se doda ili oduzme. Light bulb

A čega sve ima u serijalu Artst Tlk, proverite sami na Cevki. Posle gledanja ovog i saznanja da su Pharrellu za sto seli takvi ljudi kao što su Daniel Lanois, Henry Rollins i Spike Lee, mislim da nema druge nego da pogledam svih 14 snimaka na tom kanalu. Smile with tongue out