Moment of Lust

Tibor Arva - Moment of Lust

Svakog dana u podne tokom protekle nedelje, družili smo se sa sjajnim foto-radovima Tibora Arve, fotografa iz Zrenjanina, našeg starog drugara i osvedočenog prijatelja Suštine pasijansa.

O poslednjoj fotki u nevelikoj seriji radova koju je rado uputio na našu molbu, Tibor veli:

Za kraj, da ne bude da moj aparat slika samo crno-belo. Istina, paleta je redukovana, ali zato naglašava (po meni) neki eroCki momenat, intiman, pritajen… I tako… Pustite mašti na volju.

Nije da nismo, Tibore. Nije da nismo… Flirt male

Više sjajnih radova Tibora Arve možete naći na njegovom zvaničnom foto-portalu, gde vas upućujem sa ozbiljnom preporukom da osmotrite sadržaj i pratite novosti koje povremeno dolaze. Osim toga, podsećam vas i na to da ova mala serija autorski fotografija nije prva koju nam je Tibor ustupio. A glasno i jasno izjavljujemo da neće opet proći čak dve godine do sledeće prigode; kako god, uspostavio sam oznaku (engrpski: tag) pomoću koje možete neposredno pronaći sve sadašnje i buduće radove i reference na radove našeg prijatelja na Suštini pasijansa. Ukoliko želite da stupite u kontakt sa njim, napišite komentar ispod neke od ovih fotografija, pošaljite mu e-poruku na adresu koju ćete naći na portalu ili ga potražite (imenom i prezimenom) na fejZbuku.

Do sledeće prigode. Winking smile

Tibor Arva - Autoportret

Komentari su onemogućeni.