Skretanje za, da prostite, Zzyzx Springs

Veća fotografija je ovde. Na fotku sam natrčao na portalu Amusing Planet, gde možete pročitati sledeće o danas napuštenom gradiću čije ime možete lepo pročitati na putokazu:

Otprilike na pola puta između Los Anđelesa i Las Vegasa, dok se vozite autoputem 15 kroz samotnu pustinju Mohave, naići ćete na neobičan znak za izlaz koji vas upućuje na čudno spelovani “Zzyzx Road” (čita se “zajzeks”)… [i još razne priče i slike] …Zzyzx je inspirisao barem dva horror filma B produkcije. Onaj što je bio objavljen 2006, pod naslovom Zyzzyx Road, nosilac je sumnjivog rekorda u vidu najniže zarade u istoriji američkog filma: zaradio je ljutih 30 dolara tokom svog jednonedeljnog života u bioskopskoj distribuciji.

Pročitao sam opis priče i zaključujem da je film zaradio više nego što je zaslužio.

Autor ove fotografije je nebitan za priču, ali red je da ga pomenemo: to je Kevin. Ne, nemamo prezime, ali ako njemu nije bitno, što bi nama bilo.

2 komentara na temu “Skretanje za, da prostite, Zzyzx Springs”

  1. Znam da ne treba pisati o softveru, ali moram.

    Ovaj isti putokaz je šefu razvoja Graphisofta konačno rešio problem kako će se zvati parametar za visinu GDL objekta.

    Tako da za ZZYZX znaju svi koji su se ikada okušali u GDLu.

  2. Nađoh …

    Priča se nalazi na strani 97 legendarnog i jedinog razumljivog (osim ako znate da mislite na mađarskom) udžbenika za GDL, GDL Cook Book. Verzija od pre ihihi, poslednja objavljena je ovde:

    http://www.mediafire.com/download/v10c3glasr3ip34/GDL-Cookbook-4.zip

    Usput … pogledajte BIMobject.com. Sav sadržaj za ArchiCAD je pisan u GDLu. Kome se programira, oni traže GDL programere, a ko je u životu kuckao BASIC, GDL mu neće biti težak.

    Za one koji neće da se mlate sa celom knjigom, stranica je ovde:

    https://www.dropbox.com/s/cobcytqlknbc6nj/ZZYZX.pdf?dl=0

Komentari su onemogućeni.