Sve se ruši

Kako većina samuraja jede lebac od onoga što se naziva informacionim i komunikacionim tehnologijama, imamo interni dogovor da tu temu ne pominjemo na blogu. I toga smo se, do sada, pridržavali.

Za gledanje današnjeg videa ipak ću morati da dam par tehnoloških napomena.

Pa makar me Šef zbog toga kaznio sa dva meseca nepisanja. Angel

Urađen je u trodimenzionalnoj tehnologiji – virtuelna realnost je stigla do nas i pre nego što smo se nadali, tako da ne sumnjam da ćemo već u bliskoj budućnosti gledati samo ovakve stvari. Da biste ga gledali, potrebno je da na računaru imate pregledač novije generacije koji podržava ovaj format, tako da će Chrome ili Firefox završiti posao. Ostaje vam samo da se poigrate strelicama koje će se pojaviti u uglu ekrana.

BebopalulaBebopalula je nova grupa Crisa Pricea. Ovog mladog muzičara ne bih ni primetio da ga nisam sreo na dva odlična albuma o kojima još nisam pisao – producirao je nove radove Emitta Rhodesa i Linde Perhacs, meni dragih izvođača koji su imali istu muzičku sudbinu. Bebopalula još uvek snima nove pesme u Emittovom studiju, a Emitt hvali Pricea kao genijalnog muzičara i tretira ga kao svoju desnu ruku.

Audio uzorci nekoliko pesama koje će se naći na njihovom prvom albumu mogu se čuti ovde. Sudeći po njima, reč je o psihodeličnom pop maniru koji priziva šezdesete i koji nikada ne izlazi iz mode.