Kota 6571: Letnji raspust 2016.

Dragi naši,

Za nama je teška sezona 2015-2016. Nemamo iluzija da će sledeća sezona biti lakša, pa zato imamo nameru da se malo presaberemo. Suština pasijansa odlazi na zasluženi raspust koji će trajati, otprilike, do polovine avgusta.

Vrsar 2015.

Da nas ne razumete pogrešno, ali jedva smo dočekali. Valja napuniti baterije.

FeralRačunamo da će vam arhiva od 6570 do sada objavljenih priloga biti dovoljna da malčice uposlite rndalice koje vidite pri vrhu desne šlajfne. Znate, većina priloga koje smo objavili tokom prethodnih pet i po godina intonirana je tako da postoji razlog da im se vratite i podsetite tog sadržaja. Poneki link ka videu ili fotki je pukao, ali takva je sudbina tehničkih sistema u kojima previše ljudi odlučuje o kvalitetu: ne dajte da vam to pokvari draž potrage za ponekom zanimljivošću.

Dok mi mirujemo, vi ne morate. Budite slobodni da nam se javite komentarom ispod ovog priloga i u njemu nam date svoje mišljenje: šta je bilo dobro, šta vam nije bilo po meri, čega biste više i šta više ne biste hteli da viđate. Sad, nećemo vam obećati da ćemo vas bezuslovno poslušati, ali tako ćete nam pomoći da kanališemo svoj nastup u budućnosti. Ono jeste, Suština pasijansa je, između ostalog, i samouslužna psihoterapija nekima od nas (teško je ostati mlad kad većina jedva čeka da ostari), ali bez vas skoro da nema smisla baviti se ovim pisanjem.

Želimo vam lake letnje dane, da ih u zdravlju i pameti provedete. I ne zaboravite da se zabavite ponekad: igra je jedini način da se aktivnošću rasteretite od teškoća. Ako putujete, srećan vam put! Ako ostajete, neka vam je sa srećom svaki plan da svakodnevicu učinite zanimljivom!

(I cela izvedba!)

Čitamo se u drugoj polovini avgusta.