Stereotipi: Za volanom

Ovaj je malo ređi od drugih, ali frekvencija ne umanjuje stereotip.

Malo veća fotografija je ovde, mada šta će vam, sve je jasno.

Ajde-de: to što se ja, kao, čudim foto-stereotipima i stalno pitam “šta im ovo treba” i samo se pretvorilo u stereotip. Međutim, ovde već imamo svako pravo da se zamislimo nad mentalnim sklopom idiota koji pri brzini od 150 km/h odlučuju da ovekoveče svoj uspeh tako što sami fotografišu komandnu tablu svog automobila.

Da, znam šta mislite: a šta ako je to slikao saputnik. Da, to je uvek moguće, čak i u ovom slučaju, kada bi to značilo da se saputnik pružio preko vozača da bi uhvatio povoljan ugao, što nije ništa manje glup čin. Tako da eliminišem relevantnost te opcije. A onima koji upravo meandrče kako je moguće i to da je ovo vožnja na valjcima, dakle u mestu, upućujem predlog da se podsete principa Okamove oštrice, po kojem postoji najveća verovatnoća da najjednostavnije objašnjenje neke pojave bude upravo ono tačno.

Nemojte ovo da radite, OK? Dovoljno je da nam se pohvalite bez materijalnih dokaza ove vrste, a mi ćemo vam verovati na reč; verovali bismo i onome ko se na flickru potpisao samo kao siddhu2020. Ako već morate da slikate prekrasnu komandnu tablu svog mehaničkog ljubimca, dajte kontakt ili startujte motor, pa slikajte na parkingu.