Bol

O poremećenim muško-ženskim odnosima smo već nebrojeno puta slušali od raznih autora i ništa nismo mudriji posle toga. Kao i u stvarnom životu, junaci njihovih pesama individualno proživljavaju traume izazvane ovakvim okolnostima.

Ovo je samo još jedna od varijacija na tu temu.

Jimmy Eat WorldJimmy Eat World je američka grupa iz Arizone kakvih tamo ima koliko hoćeš. Kao i sve ostale grupe sličnog usmerenja koje vešto koriste post-punk energiju pomešanu sa pop refrenima, jako su zgodni za gledanje/slušanje na koncertima. U takvom okruženju, uz neizbežno pivo, čak i matorci poput mene spremni su da se prepuste dranju uz zarazne refrene – da ste samo mogli da vidite jednog od autora na ovom blogu i mene kako smo onomad bili razuzdani uz Toy Dolls. Hot smile

Pain” je razuzdana pesmica o klincu koji prolazi kroz mučan period života ispunjen bolom. I bilo da je bol fizički ili emocionalni, veliki ili mali, on ne zna šta sa njim da učini. Da li može da ga ublaži neka “medicina” ili povratak željene osobe, ni sam nije siguran… Iako, sudeći po svemu što se dešava, nju za celu situaciju ni malo nije briga.

I to je sve.