Savamala: traktat o panoramskom pogledu

Pogled

Slika je široka panorama, pa je zato tako uska kad je smanjena. Nešto veća fotografija je ovde, a celog pogleda širine šesnajz kilopiksela sam vas poštedeo, da ne bih ja ispao kriv ako se navadite na taj pogled na Terazijski plato, pa kupite stan u toj zgradi levo, pa posle ne možete da otpušite WC šolju, a samo klonju ste platili dvadeset hiljada evra, što su pare za koje možete da kupite i kuću od 100 kvadrata sa okućnicom u svakom manjem gradu u Banatu (i WC se ne zapušava) i manji automobil pride i još će vam preteći za letovanje na Santoriniju, tri nedelje.

Simpatično mi je kako su nadomak gradilišta napravili tu terasu za panoramno razgledanje okoline. Ima se, može se. Ni druga strana nije loša za gledanje. Evo samo malog prikaza:

Pogled

Veći prikaz vam ne dam iz istog gorepomenutog razloga: da se ne oduševite od pogleda na Staro sajmište, pa vam se učini dobrom prilikom da kupite i stan sa terasom koja gleda ka zapadu, a samo ta terasa bi vas koštala kao nova kuća sa parkom i novi automobil pride negde na obroncima Fruške gore. I još bi za tri nedelje skijanja u Sent Galenu preteklo.

Eh. U ovom ciklusu fali traktat o lopovima. Ali nije na meni da to slikam.

1 komentar na temu “Savamala: traktat o panoramskom pogledu”

  1. Voleo bih da staviš veću fotku, makar onu prvu. Obećavam da neću kupiti stan tamo. Časna reč.

Komentari su onemogućeni.