Preporuke

Par reči o tehnikalijama na ovom stecištu.

Teško je bez kompasaNajpre, nema nikakvog plana, bar ne takvog koji bi bio podeljen sa vama. Još je Diotalevi upozorio na to da jednom otkriven plan postaje oružje protiv njegovog autora. Šta ću, kad i kako objavljivati, kojim tonom i načinom, isključivo je predmet moje arbitrarne odluke. U skladu sa tim, preuzimam i ograničenu odgovornost za sadržaje na sajtu. Ono “ograničena” može da znači svašta, ali svodi se na to da neću bilo šta uraditi ili izjaviti na svoju štetu.

Drugo, slobodni ste da komentarišete sve što poželite. Biće moderisan samo vaš prvi komentar, a ostali neće dok god koristite istu identifikaciju. Kontrolno pitanje je nužno da bi vas sistem razlikovao od aftamackog sistema za spamovanje. Ako dođe do ikakvog proboja, vratiću sistem na moderisani sistem komentarisanja.

Treće, slobodno šaljite preporuke. Za to koristite adresu preporuke AT drgrba.info i započnite naslov rečju “PREPORUKA: “. Izvinite, ali to je jedini način. Na te poruke neću odgovarati. Poslata preporuka ne garantuje da ću je upotrebiti. Ponovljena preporuka garantuje da je neću upotrebiti.

Znate kako je: jedini način da sadržaj bloga bude potpuno po vašoj želji jeste da to bude vaš blog. To, opet, ne znači da ću zatvoriti oči i uši na predloge iole vredne pažnje.

$#$

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image