U potrazi za kvadratom (5): Ergonomija tableta

Odavno sam hteo da nabavim sebi tablet kao ultimativnu čitalicu. Taj plan sam privremeno odložio dok ne obezbedim terasu i dvorište gde ću taj tablet koristiti, ali to je neka druga priča…

Korišćenje tableta je malo starijeg datuma nego što smo mislili. . Slobodno kliknite.

Ovo je već ozbiljan kandidat za montažu na zidu i sasvim sigurno će završiti u užem izboru. Scena raspolaže potrebnim elementima perspektive, lako se oblikuje bez eksplozije boja (što je u datom prostoru poželjno) i mala je verovatnoća da će brzo dosaditi, o čemu takođe moram da mislim jer će me ta štampa koštati k’o Svetog Petra kajgana.

Kolorni ekvivalent u prirodnoj vertikalnoj razmeri 2:3 već duže vreme se nalazi na mom stepeništu, pa zato znam da scena radi dobro.

Uzgredna beleška glasi da ovo moram da obradim ponovo, prikladnije za štampanje, jer ovde ima mnogo kloniranja suvišnih detalja. Ali, tako je to: mala je verovatnoća da bi išta prošlo u onako velikom formatu bez dodatne obrade.

Staraću se…

3 komentara na temu “U potrazi za kvadratom (5): Ergonomija tableta”

  1. Ova mi se sviđa. Ja je gledam a ovaj tabletoman gleda nešto treće i sad ja gledam šta on gleda i sto muka. Kolorna verzija, moliću.

  2. E jbg, tablet napolju…

    A šta kad sine sunce?

    Meni je lelektronika za unutra…

    … e jesam matoro zakeralo

Komentari su onemogućeni.