Horoskop Diotalevi-SP: 3. Program za utvrđivanje znaka u horoskopu

Uz iskrenu nadu da ste uspeli da utvrdite svoj nadznak, došao je čas da izračunate i znak.

Stvari se odvijaju teško i mučno, znam to. Verujem da oko polovine kandidata nije uspelo da utvrdi svoj nadznak. Molim vas da prestanete da mi šaljete mejlove (i otkud vam broj mog mobilnog, jebote, morao sam da ga isključim), jer je već rečeno i shvatite to ozbiljno: niko ne može da vam pomogne u postupku!

Ali, budimo malo i optimisti. Pretpostavimo da ste uspeli. U tom slučaju, vreme je da izračunate i svoj znak… Tačnije, ne možete baš da ga izračunate, jer algoritam je tajna, ali možete (i morate) da upotrebite program koji služi tome.

– * –

znakovi-15-wide-640px

PREUZMITE PROGRAM OVDE

Napomena: program koristite na sopstvenu odgovornost, što je manji problem. Veći problem je u tome što ste i dalje odgovorni za tačnost utvrđivanja nadznaka. Ali tu nema pomoći, kažem vam po stoti put.

znakovi-15-wide-640px

– * –

Verujem da nećete imati problema da upotrebite program, dovoljno je intuitivan: izaberite nadznak, unesite datum rođenja i to je to. Ako imate pitanja o radu programa, postavite ih u komentaru i neko će već odgovoriti.

A zašto je algoritam tajna, biće vam objašnjeno jednog dana koji nije tako blizu.

Sutra se bavimo dvema dimenzijama kojima grupišemo znakove. Time ulazimo u tipizaciju horoskopa: saznaćete da šabloni ipak postoje.

Nastaviće se…

Komentari su onemogućeni.