Jedna na dan (300): 24. januar 2013.

Da bi se čovek bavio fotografijom, potrebno je da ima kliker…

Ja sam kliker izgubio, pa našao. I sad samo valja da ga stavim na svoje mesto, pa da ga uredno angažujem. Eye rolling smile

Jedna na dan, 24. januar 2013.

(pogledaj veću fotografiju)

Nastavljam minimalistički vez sve dok ne pronađem motiv za nešto ozbiljnije. Između ostalog, dok tako prebiram po glavi, trudim se da obezbedim unapređenu logistiku u improvizovanom kućnom studiju. Ispitivaću te elemente serijom minimalističkih motiva u apsolutno minimalnoj obradi.

Presuda: mišn not akomplišd. Camera Thumbs down Fotografiji fakat ništa ne fali (osim što će se neko pobuniti što je scena tamna, ali to je bila očigledna namera), međutim ovde nema ni motiva ni ideje, a nisam ništa ni naučio. Kliker, da ne kažem gvozdena kuglica. A kada je reč o staklenim kuglicama, da ne kažem klikerima, neki se već preznojavaju.

Pitanje: zna li neko gde mogu da kupim staklene klikere troperce u raznim bojama? Ima li toga uopšte? Eh… Nekad sam ih imao preko 500 komada.

Da bi se čovek bavio fotografijom, potrebno je da ima kliker(e)…

2 komentara na temu “Jedna na dan (300): 24. januar 2013.”

  1. U Beogradu sam ih video u knjižari u Sarajevskoj ulici. Isečena CocaCola flaša puna klikera staklenaca. Cena 10 dinara komad. Primetio sam da primerci imaju dosta onih vazdušnih mehurića, ali bi se valjda nešto moglo probrati. Saznaću kako se zove knjižara, a mogu i da kupim po porudžbini. 🙂 Moguće je da se klikeri prodaju u tom lancu knjižara, pa ću valjda naći i nešto bliže meni.
    Trebao bih i ja da ih kupim, ali nema onih velikih, već samo kalibar 10 mm.

    1. Ah, pa nije mi palo da gledam po knjižarama. Sad ću morati i sam da probam 😉

Komentari su onemogućeni.