Ma, stići ću i ja jednom na taj Island…

Veća fotografija je ovde. Na fotku sam nabasao, naravno, na portalu Amusing Planet. Idite tamo i pregledajte ih sve. I šta da kažem o najlepšim vodopadima Islanda? Ne, stvarno, šta da kažem? Hoću i ja tamo, ali ne vredi da idem dok ne spremim idealne tehničke uslove za fotografisanje, da predupredim svaku smicalicu i da zivučem sve što se izvuči da ako već idem na takvo mesto… Što je, u dve rečenice, ispalo dovoljno da shvatim da ja tamo verovatno nikad neču stići.

Nego, što se tiče izabrane fotografije: ako ste otišli na Amusing Planet da najzad vidite te fotke umesto što ste čitali moje lupetanje, shvatili ste da nije moguće lako utvrditi koja je to fotka zaista najlepša. Ovu sam izabrao zbog imena autora: to je Sigurður Þ Sigurjónsson iz gradića Reykjanesbær, čiji malecki flickr portfolio pruža bolji ugođaj nego mnoge stranice autora koje sam na ovaj način otkrio.

1 komentar na temu “Ma, stići ću i ja jednom na taj Island…”

  1. Meni se ide na Island iz drugih razloga (bankari su dobili šta su zaslužili i zemlja napreduje) a ovo ludilo od lepote mu dođe kao trešnja povrh šlaga na torti.

Komentari su onemogućeni.