Dani ludaje 2016 (5): Vašarski aspekt

Dani ludaje 2016.

Veća fotografija je ovde.

Teško mi je da se pomirim, ali to je izgleda neumitno: tokom Dana ludaje, tezge sa raznim andrmoljama su postavljene kojekuda po trgu i pritisak koji izazivaju na gužvu ponekad je nesnošljiv. No, ako izuzmemo onaj niz gde su levo čarape a desno hamburgeri ili onu liniju prema pijaci gde se prodaju plastične puške i gaće iz Arilja, tu i tamo ima baš simpatičnih sadržaja, poput ove tezge sa ljutom robom. Dakle, tu je čili za početnike, halapenjo za malo iskusnije, a ozbiljnim igračima se nudi ekstra ljuto, neverovatno ljuto, bokteubio ljuto i još jedno ljuto za koje su pokušali da nađu ime, ali onima koji su to probali još se nije vratila moć govora. I ne zna se kad će.

No, svega i svačega po trgu, velim.

Dani ludaje 2016.

Dani ludaje 2016.

Idemo dalje. Još malo.

1 komentar na temu “Dani ludaje 2016 (5): Vašarski aspekt”

  1. A od novotarija tu je bio onaj 7D bioskop što pršće vodu u oči i baca kamenčiće na noge (ili samo duva vazduh, oni što su bili nisu sigurni). Od staritarija… nisam primetio nigde gutače sablji i bljuvače vatre? Što ne znači da ih neće biti dogodine, jal.

    Još tamo kod “radničkog” da stave stočni vašar gde seljaci mogu da istrguju živim domaćim životinjama i onda imamo čitav komplet vašarija.

Komentari su onemogućeni.