Foto-geštalt

Veća fotografija je ovde. E, sad ono pravo: ova fotka ima dva autora. Jedan je naš Miloš Babović, koji je video šta treba kada treba, nanišanio i postigao dobar ulov. Drugi sam ja, čijim fotoaparatom je slikano i koji sam garnirao fotku. Just kidding E sad, kako se i kada desilo da Miloš šeta Lenjinovom ulicom u Jankovom Mostu, gde sam ja bio i šta radio za to vreme, te koji smo andrak uopšte tražili u tom selu, Sedam samuraja Skoja je postiglo dogovor da niko drugi ne mora da zna. A nije to vama ni važno. Who me?

Uostalom pogledajte veću fotku i ispitajte kakva je to fleka ispod rode.

 

P.S. A ako pogodite na koju knjigu Teodora Sterdžena sam mislio kad sam parafrazirao naslov ovog priloga, daću i vama jedan krug fotoaparatom po nekom vojvođanskom selu.

2 komentara na temu “Foto-geštalt”

  1. I još da dodam. Ovo je retka prilika da iz prve ruke saznate šta je autor zaista hteo da fotografijom prikaže. Dakle, kada bih vam rekao da sam video letećeg uljeza i da je cilj mog gađanja zapravo bio naslov Četr krila debela, ne biste mi verovali. I zaista, bili biste u pravu. A što se tiče smisla fotografije… On vam je dostupan, evo baš sada, u povratnoj poruci koju ćete dobiti čim pošaljete SMS na 1003.

Komentari su onemogućeni.