Prilika za ispravku

Oduvek sam se pitao koji đavo fali onima što sebe reklamiraju isključivo tako što ofiraju druge, poput one IT kompanije. Međutim, kad je reč o Pepsiju, sve im je oprošteno. Od nekoliko reklama koje pamtim, ova je definitivno najbolja.

A tek varijacija – ovog puta bez eksplicitnog poređenja sa kokakolom, osim  kad je utvrđeno da nema pepsija – i zašto.

Međutim, ova je ipak po ideji ispred svih.

Nemojte misliti da to znači da volim da pijem to đubre.

(Tnx Jelica via FB)

3 komentara na temu “Prilika za ispravku”

  1. Не, нисам погледао ниједан од понуђених, јер уз понуду није стигао чек. Немам никакав проблем да гледам рекламе, за 50€ на сат пуштајте шта хоћете.

    Него сам се баш синоћ преслишавао око своје потрошње мрке шећерне водице, и питам се хоће ли ми шкодити… мислим да сам попио пар лименки тамо негде ’99 или ’00 (кад није било ничег другог), и онда је Маја правила неку журку 2008, кад је њено друштво матурирало, и остаде једна начета флаша. Потегао сам мало из те флаше, закључио да је и даље ђубре, и једва чекам 2018 да пробам поново.

    У међувремену сам драстично проредио и бледа газирана пића… то што ми понекад треба да мало средим желудац нечим за подригивање, сасвим добро може и пивом, или киселом водом (под условом да је домаћин сам киселио, те куповне нису баш…).

    1. Meni je lekar savetovao da popijem malo CC. Od tada gledam da nemam problema sa probavom.

  2. Колико да остане забележено, зет (Амер) је пробао обе овде, и каже да кока има бољи укус него тамо, а пепси није баш.

Komentari su onemogućeni.