Jedna na dan (289): 13. januar 2013.

Ispade da smo dočekivali tzv. srpsku novu godinu. A zapravo, samo smo pili silvanac.

Došli nam PoZZdravljač i Cicika, pa smo malo posedeli uz uobičajeni sastav hedonističkih komponenti za stolom. I taman da uhvatim kadar za trpezom, kad krene Jasna da čantra o uglu snimanja, Cicika da mi pravi ugao snimanja prema Jasninom čantrajzu, ja da se prisećam jedne profesionalne foto-sesije u kojoj su razni društveni elementi pokušali da doprinesu svojim iskustvom u digitalnoj fotografiji, i očas mi se raspadne ideja.

Posle sam uslikao jabuke, čisto onako, iz fazona.

Jedna na dan (289), 13. januar 2013: Jabuke

(pogledaj veću fotografiju)

Da me ne razumete pogrešno: fotki ništa ne fali. Čak ima neki šmek, zamalo da mi je zamirišila ova jabuka sa slike. Inače, to su uzorci sitne jabuke iz kontigenta od dve tone koja je samlevena u kljuk i biće ispečena rakija. Ali, to ne pomaže.

Presuda: mišn not akomplišd. Camera Thumbs down Šta ćete: iako projekat “jedna na dan” dozvoljava dnevne varijable, improvizacije i efekat snalaženja u datoj situaciji, ovo je ipak samo l’art pour l’art. A to je neprihvatljivo, jer populistički štosevi spadaju u kategoriju delatnosti zbog kojih ću se, ako treba, posvađati i sa najboljim prijateljem u nameri da ih pogazim.

3 komentara na temu “Jedna na dan (289): 13. januar 2013.”

  1. Nije hrđavo!
    Od svih đakonija uhvatiš u objektiv ono za čim (skoro) niko nije posegnuo.
    A ujutru, normalno, iznova utvrdiš da večernji hedonizam jutrom traži puuuno vode…
    i jabuka, čisto onako, iz fazona.

    1. Hokus pokus preparantus… Proričem lepu budućnost ovim jabukama.

Komentari su onemogućeni.