Jedna na dan (3-41): 10. avgust 2013.

Došlo na red: pozabavio sam se projektom “Svi putevi vode u Kikindu”. Ne, nisam toliki gubitnik da mislim da je Kikinda najbolje mesto za život, nego pomažem u sprdnji. Evo, pogledajte jedan uzorak (a ima ih još; skupljam ih):

Jedna na dan, 10. avgust 2013: Svi putevi vode u Kikindu

(pogledaj veću fotografiju)

Ova fotka je uhvaćena u Čoki, nešto pre raskrsnice iza koje se levo stiže u Crnu Baru, Mokrin i Kikindu, a pravo u Ostojićevo, Padej, Sajan, Iđoš i Kikindu.

Još jedan komad koji već imam, taman za kolaž: drugi takav putokaz je zavučen u obilaznici oko Novog Bečeja, gde se levo skreće za Novo Miloševo i Kikindu, a desno za Bašaid i Kikindu. Bemti, k’o da je Kikinda centar sveta; a ne mo’š ni kulturne cipele kupiti.

Presuda: mišn akomplišd. Camera Thumbs up Zašto je nebo žuto a ne plavo, a ja tvrdim da je sve u redu, sami ćete se setiti ako malčice razmislite o boji sprženog vazduha, kakav je bio ovih dana.

– * –

Idemo dalje. Sledeći prilozi u projektu “jedna na dan” će biti objavljivani u letnjoj šemi, paketski, do početka septembra, kad se verovatno (mada ne i sigurno) vraćamo u kolotečinu.