Amazon, bespilotno

U slučaju da ste ostali poslednji koji još ne zna, Suština pasijansa je tu da vas obavesti. Elem, Amazon ima svrab od viška para, pa je uspostavio razvojno odeljenje koje oblikuje budućnost. I tako, osmisliše prototip veoma brze isporuke koji je već u fazi testiranja.

Neće to baš tako skoro dostići komercijalnu fazu, ali svejedno: naši unuci će viđati ta sokoćala kako lete na sve strane. Biće to veoma važno za spas njihovog vremena, jer oni će biti veoma, veoma zauzeti gledanjem EPP na televiziji, gde će biti obaveštavati šta sledeće treba tako da kupe.

I tada, bude li iko imao vremena, možda će primetiti da je socijalni perpetuum mobile najzad uspostavljen.

2 komentara na temu “Amazon, bespilotno”

  1. Već zamišljam kako se negde nalaze šaljivdžije sa mrežama za leptirove i love ove dronove. Živo me zanima hoće li im ovo uspeti barem u SAD.

    1. Pa će onda dronove da opreme laserima za rasterivanje šaljivdžija. Pa će onda da se povede debata da li su laseri automatsko oružje. Pa će onda da izlobiraju kako su dronovi veštačka inteligencija i da su njihovi laseri zapravo lično naoružanje. A ja se kockam s prevarantom životom i voleo bih da se bar jednom moja kola sama parkiraju… 🙂

Komentari su onemogućeni.