Pametni izvrtač

Ama, ne znam kako bih ovo drugačije i nazvao. Znam, znam… Zaštićena imena se ne prevode, ali recite vi to Milevi (ako smete). Dakle, ova skalamerija se zove SmartInversion i kreće se kroz vazduh tako što se neprestano izvrće oko sebe.

Isprva mi ništa nije bilo jasno, a onda sam pročitao opis ispod klipa na jutjubu: reč je o komorama ispunjenim helijumom.

Više detalja ćete naći na sajtu matične kuće Festo.

1 komentar na temu “Pametni izvrtač”

  1. Јебо их сопствер којим су убрзавали и успоравали снимак, и цела та емтиви школа кратког видеа. Ништа нисам видео, у ствари.

    Једном, у давна времена док смо још гледали теве, сам почео да бројим резове у рекламама, уз штоперицу. Резултат: просечна дужина кадра је за длаку испод једне секунде.

    Пре неки дан сам се затекао код комшије, који непрекидно држи два телевизора укључена. И опет сам почео да бројим резове, овог пута на хистори ченелу… и резултат је нешто испод две секунде по кадру. Онда сам престао да бројим и покушао да гледам. Исто ништа нисам стигао да видим. Могли су исто тако да прикажу и гомилу фотки, разлика би била минимална.

Komentari su onemogućeni.