Jedna na dan (316): 9. februar 2013.

From: kum Grba
To: Luka

Dragi moj Luka,
Čujem da imaš neke klikere, a meni trebaju klikeri na zajam, za fotografisanje. Možeš li da mi pomogneš?
Trebaju mi dvoperci, troperci, četvoroperci, šta god da imaš. Jednobojni, šareni. Vraćam čim završim sa fotografisanjem. A najuspelije fotke dam i tebi za desktop. Pa kad te pitaju drugari šta ti je to, a ti kažeš „to su MOJI klikeri“.
E, pa ako imaš te klikere, onda ili ja da dođem kod tebe ili ti kod mene, može i večeras.
Šta veliš?

Pozdrav,
kum Grba

From: Luka
To: kum Grba

Može, imam dosta klikera. 😀

Šta je bilo posle:

Jedna na dan, 9. februar 2013: Klikeri

(pogledaj veću fotografiju)

Tek posle, dok sam obrađivao fotku, shvati osma da je trebalo pored da stavim i male klikere, čisto da biste skontali da su ove staklene kugle velike kao kajsije. Ali nema veze, biće toga jošte. (Čujem Marinkov čeloklep preko pola Kikinde.)

Presuda: mišn veri akomplišd. Camera Thumbs up Call me Left hugRight hug I kaficu i rakijicu sam usput popio. A sve sledeće fotke sa klikerima koje budem uradio ima da spakujem u formatima za desktop. Winking smile

Idemo dalje: Luka moj, hvala ti mnogo! Klikere vraćam sa kamatom!

2 komentara na temu “Jedna na dan (316): 9. februar 2013.”

  1. Zaustih da ću ti razbiti sve klikere ali priznajem, počinjem da se opirem toj vrsti vandalizma (klikerovandalizam). U ovoj fotki sam video neku svoju imaginarnu sliku, povezanu sa svodom nebeskim. Pitam se samo, kako ovozemaljski potez može da te tako vine u vasionske visine? Da li je to stvarno tako dobra fotka ili je to možda uticaj rakijice od sinoć? Ne znam.

Komentari su onemogućeni.