Jedna na dan (332): 25. februar 2013.

Tema je takva da bih mogao da napravim veliku seriju… A možda i hoću.

Uz informaciju da u Kikindi, varoši sa manje od 40.000 stanovnika, u svakom času ima oko 500 kuća na prodaju, možete zamisliti da ima i onih koje su stare i odavno napuštene. Dovoljno je nekoliko zima bez grejanja kuće od naboja, pa da krov bude oštećen: tada propadanje bude mnogo brže.

Ruševina koju sam slikao u ponedeljak popodne nalazi se u najprometnijoj ulici u Kikindi. Dobar plac za poslovni prostor… Kada bi bilo nekog poslovanja.

Jedna na dan, 25. februar 2013: Ruševina

(pogledaj veću fotografiju)

Redovni posetilac Suštine pasijansa će se setiti da sam već objavljivao fotografije ruševina. Zašto me toliko fasciniraju? Sad bih morao da spekulišem da bih došao do odgovora, što sigurno nije tema koja vas zanima. Winking smile Imao sam zgodan rapsored svetla, iskoristio sam ga lako – i to je to.

Presuda: mišn akomplišd. Camera Thumbs up Ajde-de: rutinski rad, osim što sam odlučio da uklonim silne žice operatera telefonije i televizije. U tom pogledu, ovaj krov se pokazao još uvek dovoljno dobrim da ponese nosač žice…

Idemo dalje.

1 komentar na temu “Jedna na dan (332): 25. februar 2013.”

  1. Можеш ти да уклониш жице, али бих смео да се кладим да оператери уредно шаљу рачун за теве претплату на адресу те куће. Њима не сметају рушевине, ни да ли има ко да их гледа. Дај паре.

Komentari su onemogućeni.