Prodao bi dušu za Mečku…

… ali izgleda da neće morati.

Danas se održava Super Bowl, medijska manifestacija koja u pauzama niza najboljih TV reklama proizvedenih za tu priliku prikazuje neki idiotski sport u kome ljudi koji su loše prerušeni u robokape svako malo guraju glave jednu drugima u guzice, a to nazivaju fudbalom iako ono kožno jaje (koje nazivaju loptom) nose i bacakaju uglavnom rukama.

Uglavnom, novi Mercedes CLA se oglašava u novom, preskupom reklamnom spotu u kom glumi William Dafoe, a muzičku podlogu obezbeđuje grupa koja ovakva prava naplaćuje u ljudskim dušama. Devil

U međuvremenu, Beyonce se zaklela u razrednog starešinu da će tokom svog dvanaestominutnog nastupa pevati baš-baš, bez plejbeka. Američka nacija je na kolenima: sa suzom u oku, svi su joj poverovali da ih ovog puta neće prevariti, kao što je to učinila kad je izvela himnu SAD na inauguraciji drugog mandata američkog predsednika. No, srećom, ona je pametna žena i dobro zna da sa himnom sme da se zajebava, ali sa poluvremenom Superbowla ne sme.

2 komentara na temu “Prodao bi dušu za Mečku…”

  1. Ајде да допуним опис и рашчиним мистерију… шта мислиш, кад оно испозавлаче једни другима главе у гујсце, зашто се онда одједном (конвертовано: ођедном) растрче као суманути? Зато што је неко прднуо, и онда га сви јуре.

    1. Ah, znao sam ja za to (pogodi od koga). Prosto, nisam mogao da odolim šansi da ćeš se javiti i dopuniti sliku krucijalnim detaljem. I eto: desilo se, i opet je ravnoteža u kosmosu 😀

Komentari su onemogućeni.