Najgori, hm, vozač

Da je ovo najveći glupson u istoriji, bilo bi nade za ovaj svet. Naime, ima i glupljih. Ali, to nije uteha, već konstatacija sa pretećim sadržajem. Ne može se reći ništa više. Gledajte pažljivo.

Znamo… ZNAMO!

Sad vi govorite “ne, ne i ovde, zašto, o zašto su baš i ovde morali da kače snimak koji postoji na svakom portalu od Čukotke do Sijere Leone i od Amsterdama do Pjong Janga”. Ali nećemo se braniti: i ovi tzv. viralni video klipovi imaju svoje mesto pod suncem, jedino je problem što se oni u javnost nanose lopatanjem, bez kriterijuma, pa onda nemaš kad da razdvojiš žito od kukolja.

Moralo je da ostane zabeleženo iz više razloga. Recimo, zato što Njegova Visost Glupost ponekad obrne cajger (jeste, baš tako kako ste pomislili), pa na kraju sve ispadne na neki bizaran način veličanstveno. Poput verovatno izrečenog “Dobar dan!” (policajac koji je nabacio facu kao kod Stivena Sigala; kako ‘koju facu’? pa onu jednu što ima!) i “Pa dobro, bato, kud si ti krenuo!” (taksista; vraća štanglu u sošku kad je ugledao policijski auto). A šta je vinovnik scene imao da saopšti prisutnom građanstvu u povodu ishoda svog entuzijazmom obeleženog pokušaja da sasvim nekonvencionalnom metodom premesti svoje vozilo sa tačke A na tačku B (samo njemu poznatu), ne bismo mogli da pretpostavimo, ali možemo da pustimo mašti na volju. Slobodni ste da iznesete svoje predloge.

Jedino je tužno to što niko nije zatražio makar neku kratku izjavu od vozača trolejbusa.