Dođavola, gde je Met? U Beogradu 20. oktobra!

Samo mi nemojte reći da ne znate ko je Met! Da, onaj što ide po svetu i snima sebe kako đuska kao pijani meda. Party smile Da vas podsetim – ovo:

I ovo:

E, fora je u tome što Met prekosutra, 20. oktobra od 16:30-18:00 pravi žurku kod konja u Beogradu. Ako fejZbučite, pogledajte ovu stranicu. Ako ne fejZbučite, a u Beogradu ste, skoknite do konja u pola pet i pridružite se plesu pijanog mede.

i javite kako je bilo! Smile with tongue out

I jedna molba pride.

Met se u poslednje vreme izdržava tako što prodaje suvenire. Brendirao čovek sebe samog, šta će. Idite tamo i kupite majicu, pomoći ćete čoveku da stigne na neka nova mesta. Ako ima koga da mi učini uslugu: kupite i meni jednu majicu veličine XXXL, bilo koje boje; daću vam tih 1.200 dinara lično ili ću vam ih poslati na račun. Pre odluke da mi učinite ovu uslugu, obavezno me kontaktirajte e-poštom, jer mi stvarno treba samo jedna, a ne pet majica. Nerd smile Zapravo, ne treba mi nijedna, nego želim da imam jednu.

5 komentara na temu “Dođavola, gde je Met? U Beogradu 20. oktobra!”

      1. Nažalost, ništa od majice (majica, htedoh jednu i za sebe). B(

        Naime, Met ih je do Beograda sve rasprodao, ostalo mu je dva-tri komada u dečijoj veličini koje su neka deca pokupila pre nego što sam uspeo da priđem.

        Bilo je, po mojoj slobodnoj proceni, jedno 300 ljudi, možda i više. Met je do dolaska na Trg video Kalemegdan i svi smo prepešačili sa njim do “Pobednika” pored kojeg smo svi đuskali. Prvo uvežbasmo tri kombinacije (osećao sam se kao 1982. na sletu B)), onda smo to radili za snimak, da bi Met na kraju sa nekoliko njih zaigrao kolce.

        Cela stvar je trajala nekih 45 minuta, posle slikao sa ljudima, pio rakiju koju je neko doneo. Bilo je tu Portugalaca, Brazilaca, Španaca, Amerikanaca, verovatno i iz drugih zemalja. Ja sam oko 18.15 otrčao na taksi kako bih pokupio sina da ga vodim na trening.

  1. a ne pet majica

    Zar stvarno misliš da će tog dana u Beogradu biti pet osoba koje će moći hteti da ti kupi ovu majicu? :p

Komentari su onemogućeni.