11 komentara na temu “Tango na trapezu”

  1. Sam bih uneo jednu malu, malu, malu, sitnu korekcijicu – u pitanju je argentinski tango. I po muzici i po plesu. 😉

    1. Ovaaaj… Ne bih da se trsim jer nisam neki poznavalac, ali – zar postoji neki drugi tango osim argentinskog? 😕

      1. Па има онај, онако, обичан па макаркакав.

        Ал’ ово није само танго, ово је… скроз лепршаво. Нагледао сам се трапезараца (а да не бројим још и трпезарце) онолико, и ово је први и једини пут да то изгледа лако. А ту илузију могу да створе само врхунски мајстори.

      2. Кад смо код тог сталног атрибута, колико разних Ексела постоји, и колико интернета?

        1. Комшија, да ме ђаво однесе ако разумем питање.

          (Белешке ради, нека остане забележено да сам случајно остао у ћирилици)

        2. Онда ево проширеног питања: постоји Мајкрософтов Ексел и који то још? Ако не постоји ниједан други, чему онда атрибут?

          За танго, ајде, постоји аргентински и безвезни. Ал’ Ексел…

        3. Aha, sad kontam. Raspoložen si da meandrčiš lingvistiku tamo gde pravila postavlja pravna regulativa 🙂 Ne mogu da ti pomognem. I meni je trebalo mnogo vremena i truda da raščivijam sve. Aj’ pa sa srećom u otkrivanju suštine ekselizacije sveta 😆

        4. Ма јок, него ми иду на неколико парних органа са тим сталним атрибутом. Сваки директориј, ред у менију, прозор… све мора да има ту реч. Наравно, нигде у списима својим нигде не скрате назив производа, него сваки пут.

          Замисли да све што су наше новине написале за последњих 50 година садржи “а онда је наишао један Застава Фића”… дакле нигде само фића, него са именом произвођача. Шта понављају, нисам глув.

          Те ми је брисање те речи где год може стигло на списак редњи/радњи које треба прегрмити кад се преинстал’ше Прозори.

      3. Uh, bre. Ima ih saso mange. 😉
        Al’ za početak argentinski i standardni (negde se (pogrešno) pominje kao engleski). Dok ne napišem nešto na srpskom jeziku…

      4. Evo jednog argentinskog tanga…
        Pardon, evo jednog prelepog argentinskog tanga…

  2. Мислим (са личним правом на грешку) да се овде ради о 3D тангу, па отпада питање “корекцијице” која се односи на врсту музике и стил 2D играња 🙂 танга. Уживање МиЖ у покрету, додиру и њиховој еротској/сексуалној “потенцији” (да не бидне и супротности) је оно што (мени) чини танго занимљивим, а дали је “штим” латино, француски, руски, енглески, … (за мене) небитно (јер не знам да играм … 🙁 )

Komentari su onemogućeni.