Dana 2.0

Dok se Valex oporavlja, kontaktirala nas je Dana. Kaže, nešto mora da se čini, svet joj se okrenuo naglavce!

Suština pasijansa je naglašeno humanistički nastrojena, posebno prema komšinicama, te smo preduzeli mere. Rezultat je pred vama:

Dana normalizovana

Vodili smo računa, i zaista je Valexov metod korišćenja programa Paint za Windows 3.11  postavio stvari na svoje mesto. Dani želimo uspešno kačenje, a Valexu brz oporavak!

8 komentara na temu “Dana 2.0”

  1. Hvala bro. Nego, ja sam se ponadao da će Jan da se zauzme za moj slučaj, npr. da se prijavi kao svedok i da zabrana padne u vodu jer sudski pisar nije uspeo da ga unese u zapisnik, ili nešto slično.

    P.S. Posle da mi objasniš te napredne opcije u Paintu za okretanje slike, mnogo je nauke tu za mene!

    1. Čuj, ovo je kopleksna situacija: ti sa kragnom, komšinica in distress… Zato je Windows 3.11 morao da uskoči umesto Jana Vennegoora of Hesselinka, jer samo 3.11 ovaj mišn može da akompliš.

  2. Је ли та локализација Фарбе за Пенџере 3.1(1?) европска или је ово неки шверцоват сопствер за америчко тржиште?

    Колико да знамо да ли су предузете мере биле метричке или цар(ев)инске.

    1. Ama, ljudi. Čim je Windows 3.11 uključen, sve je leglo. (U kasnijim verzijama isključena) opcija Painbrush-a za merenje mase komšinice kaže 60 kilograma. E sad, koliko bi to bilo obroka za Budalu, nije pristojno računati.

  3. Šokantno! Upravo me je nazvao gospodin sa tajnim imenom Koks, koji kaže da je bio dve godine lični Danin konjušar i da je ona iznajmila privatnog detektiva, koji treba da pronađe razlog zamućenosti i balansiranja kompozicije. Da li to Dana uzvraća udarac?

    1. Paintbrush Windows 3.11 (u kasnijim verzijama isključena) opcija za odgovetanje imena privatnog detektiva na koga je upozorio višegodišnji lični Danin konjušar kaže da se radi o Horejšiju Kejnu, bivšem vođi majamijske ekipe CSI, poznatom po tome što jednom nije imao šta da odgovori Čaku Norisu, zbog čega nije izašao iz kadra.

      1. Bilo je to onog dana kad je konjušar Horacije, stara baraba iz Majamija, pobrkao lončiće, pa je po suncu išao bose glave, a u kafiće i noćne klubove (u koje je, dakako, ulazio samo od devet do pet, koliko mu je i dovoljno da reši svaki slučaj) ulazio je stavljajući cvikere za sunce i izjavljujući neku životnu istinu.

        Još je poznat Horacijeva zen izjava kad je onomad našao ljudsku glavu u nekom kontejneru za smeće: “O! Izgleda mi da imamo ubistvo!” Kolege su se složile sa tom konstatacijom.

        Međutim, beše to onaj dan kada je sekretarica režije ušla u kadar histerično vičući “Ali ovo ne piše u scenariju!” I ta sekretarica režije, koja je tog dana dobila otkaz pa se, razočarana u Ameriku, vratila u Beograd bez svog konjušara, kasnije je imala problema sa nekim likom koji se muvao oko njene kapije i stalno nešto beležio kad god bi se ona pojavila na prozoru, u dvorištu ili na ulici.

        Ko je ona? Kako joj je ime? Šta je posle bilo? Saznaćete ako kupite sledeći broj “Nevena”…

Komentari su onemogućeni.