Svet za dva minuta: Indija

Vežite se. Ne polećemo, ali za svaki slučaj: vežite se.

Upozoreni ste. Čak i pored činjenice da su najvredniji među vama videli ovaj link juče, pa su sami kliknuli i već videli ovo.

Muka živa: posle Rusije i Indije, kuda sada?…

3 komentara na temu “Svet za dva minuta: Indija”

    1. I think you are mistaken. This blog is not in english. Please find one that is.

  1. Da, naravno da sam video i ovo odmah. Pre svega, moram da se požalim da ovo pišem drugi put, jer je sajt puk’o u toku mog pisanija, naravno, u pravom momentu – pritiskom na “Pošaljite komentar” 😥

    Dakle, ono što me posebno fascinira su kadrovi u kojima su likovi na ivici smrti, ali je sve uvijeno u žanr humora, valjda, da bismo to lakše podneli. Humoristički je pisana i knjiga “Darvinove nagrade”, samo što su tamo glavni junaci određenih zgoda sebe isključili iz dalje evolucije. “They just didn’t make it” u najvećem broju slučajeva. “Samo su svemir i ljudska glupost večni, mada, ni za ovo prvo nisam sasvim siguran.”

    Realnost je surova. Zamislite sebe u realnom vremenu u takvoj realnoj situaciji, hm? Rusija i Indija su zemlje u kojima sve vrvi od života, ogromni su u svakom pogledu, kontrasti su neverovatni i nepredvidivi, muka sirotinju nagoni na improvizaciju i verovatno život tamo ne košta previše. (Odmah se postavlja pitanje i koliko ga mi cenimo? Verovatnije je da samo nismo imali kamere na pravom mestu da snimimo.) Sledi da je odgovor na postavljeno pitanje samo jedan: Kina! Samo oni mogu ovako šta da nadmaše.

    (No, priznajem da bih voleo da vidim ovakav skup kadrova iz USA, ali takvo šta već instiktivno gledam pod lupom zarade autora…)

Komentari su onemogućeni.