Dvesta pedeset za dva i po

Volite li film?

Jedan dokoni zamlata° napravio video-kolaž od 250 najboljih filmova (prema nekoj IMDB listi, pretpostavljam ovoj) i ugurao ih u video zapis koji traje dva i po minuta. Biste li proverili svoje znanje? Jeste li spremni da pokušate?

 

________
° Boktemazo: jesam li ja to otkrio novi pleonazam? Ili oksimoron? Da li je “dokoni zamlata” moguća kategorija? Pa mislim, ako se zamlaćuje nečim, onda nije dokon… ali da nije bio dokon, ne bi počeo sa predmetom zamlaćivanja… Ah, koliko pitanja, koliko pitanja! Glava će me zaboleti od pitanja!

5 komentara na temu “Dvesta pedeset za dva i po”

  1. Svake sekunde po kadar? Samo atak na vijuge i oči. I ništa više.

    1. Један кадар у секунди је скоро споро за стандардне рекламе, видео спотове и продајне канале (типа хистори ченел, тревл ченел) где видиш много свашта одједнаред а не ститгнеш да видиш ништа.

      У овом случају, отежано лошом кореографијом монтаже. Ако је циљ био да се подсетимо и препознамо… промашај, тачно у сриду.

    2. Svake sekunde po kadar?

      Ček, bre! 250 filmova i iz svakog po kadar (mada, vidim, ima duplikata) koji bi trajao jednu sekundu, bilo bi 250 sekunada. A nije. Mis’im, snimak ne traje 4 minuta i 10 sekundova…

      1. OOOPS ! 😳 u pravu si, sorry!
        suštinu svog stava sam preneo, ali nekako sam odmah u glavi proknjižio 150, umesto 250, čak i premetanjem txta napravio gramatičku grešku koju je “neko” ispravio (hvala). Rasejan čovek, eto…

  2. E, da: našao sam nešto totalno u kontri. I baš se nadovezuje na Komšijinu ispravnu tezu o lošoj koreografiji montaže. Sledeći primer se sastoji samo iz holivudskih blokbastera, što pomalo otežava gledanje, ali ajde-de, baš hoću da naglasim uspešnu montažu. Reč je o mashup pregledu produkcije 2012. Savetujem da prebacite na HD1080 i bacite u režim punog ekrana – vredi i to.

Komentari su onemogućeni.