Jedna na dan (333): 26. februar 2013.

Kao da sam predosetio loš dan napolju, sesiju sam izveo dan ranije…

Ponekad valja investirati u sutra. Ako ni zbog čega drugog, a ono zbog kiše koja po ceo dan ubija raspoloženje. Imao sam čime da se bavim, uglavnom. A ovog puta, reč je o vraćanju na jedno staro mesto, neposredno pre kiše, u nameri da uhvatim drugačiji senzibilitet nego onomad. Baš gledam: ono je bio 9. april, šest nedelja ispred po datumu… A sad, u poslednjem mesecu kalendarske zime, to mesto izgleda ovako:

Jedna na dan, 26. februar 2013: Na poznatom mestu u ataru

(pogledaj veću fotografiiju)

Kao da sam znao da će vredeti deset kilometara vožnje, uputio sam se na tu tačku na iđoškom drumu: odvijao se spektakl na nebu, mešali se svetli i tamni oblaci, tamni su preovladali, krenuli su da se navlače neki novi slojevi, kišica je rominjala, svetlo je bilo zagušeno ali bilo ga je dovoljno za rad, stao sam na isto mesto kao i onda i pljasnuo nekoliko ekspozicija. Obrada je bila minimalna: to je to.

Presuda: mišn akomplišd. Camera Thumbs up Sva je istina da sam napravio par grešaka u merenju svetla, pa sam posle morao da se snalazim; ali na kraju nisam izgubio ništa što je vredelo da se vidi. Winking smile

Idemo dalje. Valjda će se vreme popraviti…

Komentari su onemogućeni.