250 online priručnika o fotografiji!

Dobro ste pročitali. Dve stotine pedeset priručnika na isto toliko URL adresa. Đavo me terao da zavirim na taj blog u toku pauze za kafu… Šta ću sad, kuku si ga meni i jao!…

[EDIT maj 2013: nažalost, www pixiq com je ugašen..]

Mislim da sam već pominjao portal koji ja nazivam “piksićWinking smile Čega tamo sve ima, lakše je vama da zavirite nego meni da prepričam. Dok me drži gužva, ja tamo uobičajeno ne smem da odem. I šta biva: evo u mom RSS čitaču oko dvesta nepregledanih priloga. Ovi su skribomani — k’o da pišu za Suštinu pasijansa, jebote!

Uglavnom, ako vas zanima bilo šta o fotografiji, pa slučajno skoknete na ovu stranicu… Čekaj malo, samo da dam zvaničnu izjavu.

Ne smatram se odgovornim za vaše izgubljene sate.

E tako, sad mi je malo lakše… Ne, nije, jer i meni prete izgubljeni sati. Učinio sam mali eksperiment: najbrže što sam mogao, bez apsolutno ikakvog kriterijuma za biranje, otvorio sam pet linkova. I nisam poželeo da odbacim nijednu od ovih otvorenih stranica – naprotiv, baš bih hteo da ih pročitam detaljno… Pa dobro, ako vas već zanima šta sam to nabo:

link 1 | link 2 | link 3 | link 4

I sad, ko zna koliko toga jošte ima na tom spisku. Srećna okolnost je ta što posle 34 opšte teme kreću i podnaslovi, a nesrećna ta što ne postoji indeks ili sadržaj. Rečju, očekuju vas dugo skrolovanje i pažljiv pregled.

Aj’ pa srećno sa istraživanjem. Javite koji članak vam se najviše dopao.

1 komentar na temu “250 online priručnika o fotografiji!”

  1. Ovi su skribomani — k’o da pišu za Suštinu pasijansa, jebote!

    😆

Komentari su onemogućeni.