Avast ne voli Minus

Pre je bilo problema sa AV programom NOD32. Taj problem je sređen, a sad Avast…

Dragi moji, ako koristite antivirusni program Avast, verovatno imate problema sa Suštinom pasijansa. Tačnije, Avast prijavljuje da su spoljne slike, koje držim na portalu Minus, nekakav malver. Ovo je tzv. false positive, tj. lažna uzbuna.

avast

Kao i u slučaju incidenta sa progamom NOD32, prijaviću ovo administratorima Minusa, pa neka oni vade oči sa problemom. U međuvremenu, hvala na vašem strpljenju.

Zahvaljujem se Igoru na naznaci.

2 komentara na temu “Avast ne voli Minus”

  1. Opet sam kontaktirao admina i opet dobio odgovor u manje od deset minuta (konkretno, za tri minuta). Uglavnom, kontakt sa Avastom je već napravljen i problem bi trebalo da bude otklonjen u roku od nekoliko sati, nakon što bude pušten u opticaj sledeći paket za ažuriranje.

    1. to su fantastične stvari. rekao bi čovek da si jedini na svetu belom ko stavlja slike na minus i da je igor jedini čovek na svetu belom koji koristi avast i da si jedini čovek na svetu belom koji ima nerava da pozove tehničku podršku. za moj pojam, to je way too much jedinih ljudi na svetu belom. no hajde, ako poprave, nek im bude.

Komentari su onemogućeni.