Jedna na dan (3-22): 22. jul 2013.

Moj omiljeni Indijanac upravo proživljava poslednje leto slobode u svom životu, jer septembra kreće u školu. Zato mi je specijalno drago kad ga vidim kako pravi razne cirkuse koji i pripadaju, što bi ono rekli globalisti, uobičajenom portfoliju jednog sedmogodišnjaka. Tokom ranog popodneva, došao je da se pohvali u vezi sa svojim novim projektom: dok se formira voda u montažnom bazenu u dvorištu, on je pripremio rekvizite za podvodne delatnosti.

Jedna na dan, 22. jul 2013: Priprema za podvodne aktivnosti

(pogledaj veću fotografiju)

Pretpostavljam da je izlišno da objašnjavam kako je Marko i pričao kroz taj surlić. Winking smile Njegovom ushićenju nije bilo kraja kad sam ga pozvao da ovekovečimo trenutak, što će verovatno biti prosleđeno u njegov poziv da ga slikam kad krene u pravu akciju u tom bazenu.

Presuda: mišn akomplišd. Camera Thumbs up Nešto mi baš i nije po volji da sad izmišljam nekakve priče koje su dovele do ovog rezultata. Lakše ćete razumeti ako časom premotate prethodne 752 fotke u dva cela i jednom nedavno započetom ciklusu “jedna na dan“. Elem, tamo sve piše i lako se razume. Just kidding

Idemo dalje. Open-mouthed smile