Raspust!

A valja malo prebrojati i počistiti inventar, provetriti i okrečiti prostorije, a možda čak i...Poštovani čitaoci Suštine pasijansa,

I mi blogeri imamo dušu! Posle duge konsultacije, Sedam samuraja Skoja se složilo da bi valjalo malo predahnuti. Prisustvujete pisanju istorije uživo: još od 23. marta 2011. godine u 23:59 do ovog časa, nije se desio datum bez bar jednog priloga, a to će se sada, verovatno, desiti.

Kao pravi i neiskvareni autarh, Šef po funkciji, gazda po nabeđenju i palir po čuvenju, autorima Suštine pasijansa sam izdao naređenje koje stupa na snagu odmah:

U slučaju želje za pisanjem i objavljivanjem priloga u periodu odmora, obavezno i neodložno postupiti po nahođenju.

To naređenje bi trebalo da kompenzuje sve nejasnoće – osim onih koje će poneki zalutali posetilac sam sebi stvoriti, nametnuti i održavati. Za takve, međutim ne možemo da budemo odgovorni: štaviše, za takve smo neodgovorni.

I tako: biće šta će biti i biće kako će biti. Okvirni plan je da se opet sretnemo u uobičajenom, a može biti i u nekom drugom ritmu i tempu već prvih dana septembra.

A do tada, može i drugačije: u donjem desnom uglu imate rndaljku priloga Suštine pasijansa, u paketima od petnaest među oko tri i po hiljade do sada objavljenih. Klik na komandu [Refresh…] će promeniti spisak za nekih drugih petnaest. Obratite pažnju! Mogli biste se začuditi se kakvih sve stvari ima na ovom mestu!

A sad, kud koji mili moji! Prozivka je u ponedeljak, 2. septembra u 7:59!

I ne zaboravite: strpljen, ergo spašen.

2 komentara na temu “Raspust!”

  1. Ej sekretari, ustvari samuraji, sad sam bio kod vas na blog i da me zapamtite. Umesto da bude ti to, ti to, tito.. vi se raspuštate. Mislio sam da kupim taj vaš Valinor Publishing, za 500 novčanih jedinica, pa da ja malo šefujem ali odustajem zbog zato što neću ni ja više da čitam, neću brale. Ma oči (augen) su mi već ispale, te prati muziku, prati fiziku, prati fotke, te prati šta kaže Jan Von of Hesseupntatn, prati ovo, prati ono… Ja sam od krvi i mesa i ja mislim, dakle postojim i neću ni ja. Neću! Zbogom…

    1. Е, да, никад нисам схватио шта је то валинор, је ли то неки медицински препарат или апарат, да ли се маже на леба или сипа у трактор… ал’ сад кад га већ спомињеш, можда бих могао да набавим једну пишлу тога. Лепо би изгледао поред чиваса на регалу.

Komentari su onemogućeni.