Utovar nedeljom, 15. jul

I šta veli onaj? Da se svi lepo penzionišemo, pa da imamo nekog ko će hrabro da zastupa naše potrebe? Zanimljiva perspektiva, samo je pitanje ko će da zarađuje tu penziju.

Nismo se dali zajepsti! Naš je ovoliki, ali zato smo tehničari!Ko je kome potrčko? Ko će koga da naziva pogrdnim imenima? Ko je nedovoljno poštovan? Ko proizvodi struje unutar gubitničke klike? Ko će od koga prvi da traži izvinjenje? Kad ćemo konačno čuti ko je koga kako, koliko i uostalom zašto?… Sva ta pitanja su nevažna zato što su nevažni odgovori na njih. Mene samo zanima hoće li se ta drskost ikada olupati o glavu ikome osim meni.

A vi što ste kudili nas koji smo crtali šta smo već crtali po glasačkim listićima, imam jedno pitanje za vas. Ja znam za šta sam glasao, to sam i dobio. A vi? Jeste li dobili ono za šta ste glasali? Ama, jeste [ono-što-sam-crtao].

“Napokon imam vezu na daljinu – prodao sam devojku u belo roblje.”

Ćijukni-der, mladiću, koga si ti to i kome prodao. I pošto, jer ovde ne vidimo da si platio porez na tu transakciju.Nakon što je napisao ovaj nevešto sročen, ali simpatičan aforizam na Ćijukalici, Goran Mirković, filmski kritičar i jedan od autora tekstova na portalu njuz.net, priveden je u policiju na informativni razgovor.

Sad bi to moglo da znači svašta – od pretpostavke da policija prati aktivnosti autora tekstova na njuz.net uzduž i popreko Interneta do ideje da nekom amaterski organizovanom net-žbiru nije mrsko da potkazuje druge ljude. Sad nam samo preostaje pokušaj da razumemo šta se ponovo uspostavlja u ovoj jadnoj i napaćenoj državi. Perspektiva mi se nimalo ne dopada.

Čitajte knjige, deco. To je jedini mogući lek protiv gluposti na nivou institucije… A policija će za to vreme da čuva vaš miran san. I vaše naloge na Ćijukalici.

Status na Ćijukalici:

URS u minusu 324 miliona dinara.” Ali ne brinite, Mlađa će više paziti kad bude vodio Ministarstvo ekonomije i finansija…

I ti ćeš tako kume, samo sutra!...

Crnjak nedelje pogledajte ovde.

Izvor svih zaraza, zala, bolesti i nedaća među Srbima (11 slova, 2 reči): KLIMA UREĐAJ

Plan za 2013: nijedna fasada bez klima uređaja. Plan za 2100: da neko najzad primeti da je pitanje hlađenja skupo kao i pitanje grejanja.

Stara keltska reč za seosku ludu koja nije u stanju da ulovi sebi ikakav obrok (13 slova): VEGETARIJANAC

Ponekad, posle razgovora sa nekim ljudima, čovek oseti potrebu da prijateljski pomiluje kamen, osmehne se drvetu i a puno poštovanja skine kapu pred magarcem.

(tnx cimer Vlada via FB)

Najzad je shvatila zašto nikako ne uspeva da ga zavede...

Q: Kako se zove gej Supermen?

A: Superiška!

Ne brinite: vlada će biti formirana i sve će doći na svoje mesto. Ako nikako drugačije, a ono barem ovako:

OPA! Ode kamera!

Ako ste vozač, a skloni ste hlađenju putem piva, upamtite: imate zakonskog prostora samo za jedno pivo.

Samo jedno pivo! I da bude hladno, molim!

Blago zahlađenje je najzad došlo u naše krajeve. Može da se diše, bar ovde kod mene. Moći će da padne i dremka posle ručka. To je dobra perspektiva.

E pa onda, prijatan ručak želim!