Tenis na krilu aviona

I vrapci znaju da ja za tenis ne dajem ni pet para niti se ložim na sve one teniske turnire. Uvažavam uspehe tenisera rođenih u Srbiji, ma gde oni uplaćivali poreze na prihod, i to je dovoljno. Ali, ovaj dečko iznenađuje.

Ne, nisam na kraj srca. Budite parlamentarni: zaista me boli uvo za taj sport. Ne uvažavam sportove kojima ne može da se bavi svako, a u tenisu ga baš preteraše sa svojim izigravanjem pripadnosti aristokratskom nivou društva. Pretpostavljam da je to i razlog što se nacija identifikuje sa tim sportistima. Pa, gde je bila nacija kad su oni trenirali tenis po skupom i preskupom satu trenera dok su se druga deca igrala, što inače i treba da bude posao dece?

I da ne davim. Tenis mi ne znači ništa. Ali, Novak Đoković mi često upada u kadar i moram priznati da mi se dečko dopada. Dovoljno mi je već to što ovoj zemlji vraća mnogo više nego što je zemlja dala njemu – ipak, većina pripadnika njegove generacije je potpuno sjebana i ne znaju šta će od sebe – i što ima sluha za druge. To je odlika čestitih ljudi.

Da, znam da je to sve najpre predmet vrhunskog PR-a, ali neka lova se ipak gura u Srbiju, takva da moje unuče neće morati da je vraća.

Nole je upravo prevazišao sam sebe. Pogledajte ovo:

 

I taman pomislimo da je ovo vešto upakovana montaža, kad stiže i Behind the scenes:

 

I znate šta? Tek sad sam posumnjao Sarcastic smile Drugi tvrde da nije montaža. Jeste, nije… Ma, nema veze. Ipak je ovo reklama sponzora. A sponzori su, Đuro, šta? Tako je: osnovni razlog postojanja teniskih turnira.

A dečko je ovo zaista uradio sa stilom. Ne može se osporiti: prvoklasna reklama i izuzetno uspešna izvedba. Nole je opet uspeo.

(Via)

1 komentar na temu “Tenis na krilu aviona”

  1. Preciznije: gde ne uplaćuje porez na prihod. Kao privremeni državljanin države gde živi, ne plaća porez jer tamo takav ne postoji.

Komentari su onemogućeni.